fbpx

Gratis templates voor meer sales!

Download de gratis sales-kit met een toffe carrousel, story templates en een masterclass template voor meer sales in minder tijd!

En blijf op de hoogte van nieuwe templates en leuke aanbiedingen!

Je ontvangt de freebie per mail en schrijft je in voor de nieuwsbrief. Ik hou niet van spammen, dus ik verstuur alleen een nieuwsbrief als ik nieuwe templates of leuke nieuwtjes voor je heb. Beloofd! Je kan je altijd eenvoudig uitschrijven als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Lees de privacy verklaring als je meer wilt weten.  

Voorbeeldfoto van de Canva template voor de Instagram carrousel

‘The secret of getting ahead is getting started.’ 
Agatha Christie

Voorbeeld van 3 slides uit de masterclass Canva template

De saleskit bestaat uit 3 templates:

  • Instagram Carrousel – een mooi doorlopend ontwerp van 6 slides, die ervoor gaat zorgen dat mensen weten wat je aanbod is en waarvoor ze bij jou terecht kunnen.
  • Story template – met 6 toffe ontwerpen voor de volgende lancering van je product of dienst. O.a. een story met meerdere foto’s, een opsomming, ruimte voor meer info en een FAQ.
  • Masterclass slides – om een visueel sterke masterclass neer te zetten, die er profi uitziet en waar je direct geld mee kan verdienen. O.a. een titelslide, opsomming en een vergelijking. 

De templates zijn gemaakt in Canva en geschikt voor gebruik met een gratis Canva account. Je kunt eenvoudig de kleuren, lettertypes en afbeeldingen aanpassen aan je eigen branding, gewoon via je browser. Je hoeft er dus niets voor te installeren. Easypeasy!

 

Voor wie zijn deze templates?

Voor de ondernemer die niet te veel tijd kwijt wil zijn aan de vormgeving van een toffe social post of de slides van je masterclass. Vul je e-mailadres in, ontvang de link naar de templates, pas de lettertypes, kleuren en afbeeldingen aan in Canva en klaar is kees!

 

Waar mag je de templates voor gebruiken?

  • Je mag de templates aanpassen en gebruiken voor je eigen (persoonlijke of zakelijke) social media en bedrijf.
  • De templates zijn eigendom van PaperSpark.
  • Het is niet toegestaan om de templates door te verkopen of te delen met anderen. Ook niet nadat je ze hebt aangepast. Ze zijn echt alleen voor eigen gebruik.
  • Naamsvermelding is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Dat vind ik alleen maar leuk 🙂

Download hier de 3 gratis Canva templates voor jouw business!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang per mail gratis 3 Canva templates voor een Instagram Carrousel, Instagram Stories en slides voor je volgende masterclass!

Jouw chearleader bij het zichtbaar maken van jou en je bedrijf!

Mijn missie met PaperSpark is om het jou makkelijker te maken om je diensten te verkopen, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het ontwerpen weer een insta story, post of ander ontwerp. We zijn al druk genoeg en daardoor gaat er weer een dag voorbij dat je je aanbod niet hebt genoemd. Dat vind ik zonde!

Daarom heb ik deze Canva templates voor je gemaakt, zodat jij eenvoudig en snel meer kan gaan verkopen!

Lees hier meer over mij en hier wat ik voor je kan betekenen.

 

Ik vind het leuk als je laat weten wat je van mijn Canva templates vindt!

Je kan me taggen of volgen via Instagram: 

Copyright © PaperSpark 2021 | Privacyverklaring