fbpx

In 4 stappen je eigen

boek uitgeven!

Zorg ervoor dat jouw boek niet alleen een droom blijft. Schrijf je in en ontdek hoe je met maar 4 stappen jouw eigen boek uit kunt brengen. 

‘Dreams don’t work unless you do’

Je hebt zoveel te delen dat je wel een boek kunt schrijven!

Maar je weet niet waar je moet beginnen, dus je idee komt weer in de ijskast te staan.

‘Dat komt ‘ooit’ nog wel een keer. Ik heb hier nu toch geen tijd voor en wie gaat mijn boek nou lezen?’ 

En dat is precies wat ik wil voorkomen. Want jij hebt iets te vertellen. Jij hebt kennis, kunde en goede ideeën die je door wilt geven. Je wilt mensen helpen, inspireren en laten zien dat je er bent. Tegen jou wil ik zeggen: Ook jij kan binnen een jaar je eigen boek in handen hebben!

Stel je eens voor

Hoe trots zou je zijn als jij je plan doorzet en straks door je eigen boek bladert?! In dit e-book help ik je op weg met uitgebreide tips, zet ik je aan het denken en krijg je een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij uitgeven van je eigen boek.

 

In dit ebook vind je

  • Uitgever vs. Uitgeven: wat past bij jou en wat zijn de verschillen? Incl. keuzekaart
  • Schrijven en structureren: een goed begin is het halve werk
  • Vormgeven: hoe gaat dit in z’n werk en wat heeft de vormgever van mij nodig?
  • Drukken: welke keuzes zijn er en op welke kosten moet ik rekenen?
  • Uitgeven en marketing: hoe verkoop je je eigen boek?

Een eigen boek

Wil jij je eigen boek werkelijkheid maken? Download dan dit e-book en begin!

Jouw chearleader bij het uitbrengen van een eigen boek

Mijn missie met PaperSpark is om het jou makkelijker te maken om je eigen boek uit te geven. Er zijn zoveel ondernemende vrouwen die daar van dromen en het toch niet doen. En dat vind ik zo zonde! Want je verdient dat podium en je hoeft het zeker niet alleen te doen. Ook jij kan dit!

Lees hier meer over mij en hier wat ik voor je kan betekenen.

 

Laat je me weten wat je aan mijn tips hebt gehad? Dat vind ik ontzettend leuk! Je kan me volgen op Instagram voor meer tips en tricks!

Copyright © PaperSpark 2021 | Privacyverklaring