fbpx

Over Ester

Als kind pakte ik elke kans aan om met mijn vader een kijkje te nemen in de drukkerij. Je trok aan het einde van een lange gang de geluidsdichte deur open en je stond ineens in een heel andere wereld. Je kon elkaar niet meer verstaan, want het geluid van de enorme drukpersen overstemde alles. Grote vellen papier rolden door de meterslange machine en kwamen er aan het einde als een prachtige, bedrukte plaat uit. De drukker stond op een verhoging waar hij alles goed in de gaten kon houden en op de meeste plekken keek je zo door de glazen ruiten naar het hart van de drukpers. Wat een indrukwekkende plek! Papier heeft zo veel mogelijkheden en gezichten en kan elke vorm aannemen die jij wilt. Ja, ik denk dat daar mijn liefde voor papier begon en de vonkjes langzaam ontbrandden tot een niet te stoppen vuur.

En dat alles mogelijk is, wil ik jou ook laten ervaren. Schrijf je eigen boek! Laat jouw reis als ondernemer zien, deel je kennis, schrijf je autobiografie, maak dat kookboek, kinderboek, magazine of wat dan ook. Jij mag dat podium pakken en die droom waarmaken. En ik help je daarbij. Dus: brand er een vuurtje, maar weet je niet waar te beginnen?

I’m your girl! Let’s ignite your PaperSpark!

Energiek &
Kleurrijk

Sparringspartner
& cheerleader

Gestructureerd
& doelgericht

How I shine

Zelfstandig, een tikkeltje eigenwijs en een doener. Goed in luisteren, mensen op gemak stellen en het overkoepelende probleem ergens uithalen. Zorgen voor balans, het omzetten van een idee naar actie en toevoegen van kleur. Dat is waar ik goed in ben. Ik ben ook een tikkeltje veeleisend en wat streng naar mezelf. En ik zie overal inspiratie. Al denk ik dat dat niet perse iets unieks is, maar dat iedereen dat doet. Je moet er alleen iets mee doen!

Paper lover

Amper 18 jaar, vers van de middelbare school begon ik aan de opleiding Verpleegkunde en ging ik ook maar meteen op kamers. Ergens in het 2e jaar zat ik bij mijn moeder in de auto en zei ik ‘ik zie mezelf niet mijn hele leven anderen verzorgen. Ik zie mezelf toch meer als ondernemer’. Dus ik switchte naar de opleiding Commerciële Economie, plakte daar een DTP-opleiding achteraan en combineerde het ondernemerschap (in de fotografie, marketing en later DTP-werk) met mijn baan als marketeer. Steeds vaker zei ik tegen mezelf ‘Maar dit kan ik zelf toch ook?’. En toen ik me niet langer op mijn plek voelde bij mijn baan, heb ik een vast contract ongetekend ingeleverd (DOOOODENG!) en ben ik fulltime voor mezelf aan de slag gegaan. Ik wilde het op mijn manier doen en dat is precies wat ik doe.

Inmiddels ben ik 34, heb ik een boef van een dochter en een Rutger die me kalm en gefocust houdt. We lachen veel (soms laat ik hem niet merken dat ik lach, want hij moet zichzelf niet te grappig vinden ;)) en we dromen van een huis met genoeg ruimte voor wat diertjes en een groentetuin. Op verschillende plekken in huis liggen boeken, tijdschriften, notitieboekjes, doosjes met papier (mooie printjes, materialen, uitgeknipte plaatjes) en samples. We wonen niet heel groot en ik ben goed in organizen en het wegdoen van spullen (Marie Kondo style), maar ik kan van papier maar moeilijk afscheid nemen en verzamel creatieve hobby’s (waar ik eigenlijk geen tijd voor heb). Ik heb geen rust in de kont, maar wel in de kop, want lijstjes zijn mijn ding! En zoals ik al zei: een tikkeltje eigenwijs… al zal ik eerst in mijn hoofd alles uitdenken, voor je dat aan me merkt.

Ester volgens HD en persoonlijkheidstestjes:

Ik ben dol op Human Design en persoonlijkheidstestjes (de wat diepgaandere testjes ;)).
Voor wie dat ook leuk vindt: dit ben ik!

Human Design: ik ben een 3/5 emo Manifestor: the great life experimtenter

Fascinate archetype: The quick start (innovation + alert)

16personalities: The Advocate personality (INFJ-A / ANFJ-T)

Klik op de dikgedrukte kopjes om het voor jezelf uit te vinden!

Wil je samenwerken of meer weten?
Stuur me een berichtje. Vind ik leuk!