fbpx

Weg met standaard… Jij gaat voor uniek!

Jij bent die ondernemer die anders wil zijn. Jij wilt je klanten verbazen en een glimlach op hun gezicht toveren. Jij doet altijd dat stapje extra en wilt jouw klanten echt iets unieks meegeven.

Wat dat precies is, weet je nog niet. Je hebt wel wat ideeën, maar komt niet veel verder dan een notitieboek, katoenen tas of een ansichtkaart die bij ze op de mat valt. Daar is niks mis mee natuurlijk! Maar wees eens eerlijk: kan dat niet wat unieker?

We zijn gewend om in kaders te denken en laten ons (bewust of onbewust) toch leiden door wat anderen doen. Daarom zie je overal vergelijkbare digitale weggevers en een beige brij 😉

Laten we samen kijken waar jij en je klanten nou echt blij van worden! We zijn op zoek naar dat ‘WAUW’-effect en het liefst natuurlijk een offline connectie met fantastisch drukwerk! 

Denk aan:  

 • een welkomstpakket
 • jouw eigen merchandise
 • een spel met opdrachten voor je klanten 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Sparringspartner

We brainstormen samen over jouw unieke concept.  Ik open de deurtjes naar alle geheime kamertjes in mijn hoofd. Een compleet concept op maat voor jouw bedrijf!

Vormgever

Hebben we jouw concept helder? Dan kan ik aan de slag met de vormgeving. Ik kan alles voor je maken! Ik werk jouw unieke concept helemaal uit, van A tot Z en verder. 

 

Drukwerk-expert

Met mijn jarenlange ervaring en grote liefde voor papier, help ik je met alle keuzes en zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt met de drukker. Dat is toch heerlijk!

Dit traject is iets voor jou als:

Jij een visionair bent die het anders wilt doen dan anderen. Je houdt van innovatieve oplossingen en wilt iets maken wat echt een toevoeging is voor jou en je klanten.

Jij wilt de offline connectie aangaan met je klanten. Er is zo veel veel mogelijk en we gaan op zoek naar wat bij jouw bedrijf past. Zo ga jij die verpletterende indruk maken.

Jij warm loopt voor spectaculair drukwerk. Je wilt een speciale papiersoort, een doosje die hebberig maakt, een goudfolietje hier en een speciale vorm daar.

Wat kan ik voor je maken?

Om je en beeld te geven van wat er mogelijk is, zal ik vast een voorzetje doen: 

 • Een welkomstpakket voor je nieuwe klanten
 • Een goed gevulde goodiebag voor jouw event
 • Een spel voor de onboarding van nieuwe klanten
 • Je eigen merchandise voor je groupies 
 • Een notitieboek waar je klanten hun ontwikkeling in kunnen tracken
 • Een werkboek met koppelingen naar geheime filmpjes of podcasts
 • Een inspiratie-speurtocht
 • Een kaartendeck met verdiepende vragen
 • Een magazine, maar dan anders 😉

Maar laten we vooral samen kijken waar jij en je klanten nou echt blij van worden. Ik ben dol op ongewone combinaties!

 

Hoe werkt het?

We starten met een uitgebreide sparsessie om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf gaan maken. We inventariseren wat ervoor nodig is en maken een planning. Dan gaan we aan de slag. Jij levert jouw input bij me aan en dan begint het vormgevingsproces: van schets naar jouw unieke concept. We hebben een aantal contactmomenten, om ervoor te zorgen dat alles er tiptop uitziet en om bij te sturen waar nodig. Daarnaast help ik je met het regelen van het drukwerk. Drukwerk-keuzes, offerte-aanvragen, contact met de drukker, aanleveren van de bestanden… alles komt voorbij. Jij kan gebruik maken van mijn kennis en contacten! 

Wat kost het?

De prijs voor een uniek concept op maat beginnen vanaf 1.750 euro. Omdat elk concept uniek is (duh), maak ik voor jou een offerte op maat, afgestemd op jouw wensen.

We plannen een (gratis) kennismaking, om te kijken of we een match zijn en samen aan de slag gaan!

Waarom samenwerken met Ester?

 

Ik krijg vaak van klanten te horen dat ze het ontzettend fijn vinden dat ik actief met ze meedenk. Ik gooi nieuwe ideeën op, wat ervoor zorgt dat jij ook buiten de kaders gaat denken. Ik heb door de jaren heen zoveel inspiratie verzameld, dat hetgene wat jij nodig hebt er sowieso tussen zit. 

Door mijn korte lijntjes met de beste drukkers en de kennis die ik vanuit familie heb meegekregen, kan ik ook qua drukwerk goed inschatten wat goed bij je past. (Mijn vader werkt bij een drukkerij, mijn moeder werkt ook in de grafische branche/uitgeversbranche en mijn opa was offset drukker.)
Ik ken de mogelijkheden van papier en kan je daarin van goed advies voorzien en je helpen bij je keuzes. 

Kortom: ik die creatieve vormgever waar je misschien niet om gevraagd hebt, maar die je nodig hebt zonder het zelf te weten. Voor mij is ‘niks te gek!’

Laten we samen aan de slag gaan en je klanten gaan verbazen met een concept dat helemaal bij je past!

 

Veelgestelde vragen

De prijzen zijn excl. drukwerk. Waar moet ik aan denken qua extra kosten?

Klopt, de prijzen zijn voor het bedenken, uitwerken en vormgeven van je concept. Ook zit de drukwerk-begeleiding erbij in, maar de de kosten van het drukken zijn niet inbegrepen. Prijzen hiervoor zijn van veel verschillende factoren afhankelijk. Denk aan: het type product, de oplage, het formaat, papiersoort en extra’s zoals foliedruk of speciale materialen.

Natuurlijk help ik je wel met het aanvragen van offertes bij de beste drukkers, voor een eerlijke prijs. Hierover betaal je geen extra marge aan mij, want het traject covert dat al. Een exacte prijs is zo niet te geven, maar ik kan altijd van te voren een ruwe inschatting voor je maken.

Om je toch een indicatie te geven, heb ik een aantal voorbeelden voor je.
Kaartspel:
Luxe verpakking met eigen ontwerp:
Notitieboek:

Hoe lang duurt het traject?

Minimaal 1 dag en maximaal 3 maanden 😉
Dat gaat allemaal in overleg en op basis van jouw wensen en de ruimte in de planning.

Hoeveel tijd ben ik er zelf aan kwijt?

Als we een traject starten, kijken we altijd samen wat er allemaal nodig is om jouw concept te realiseren. Denk aan het idee uitwerken,schrijven van teksten, verzamelen van beeldmateriaal, etc. Van daaruit maken we een tijdlijn en zie je waar er actie vanuit jou wordt verwacht. Uiteraard is het mogelijk om alles of een deel uit te besteden. Dus vraag jezelf ook af ‘Hoe veel tijd wil ik er aan kwijt zijn en hoe ga ik dat aanpakkken?’ Sommige klanten vinden het ontzettend tof om heel hands-on betrokken te zijn en anderen besteden dit liever uit aan mij (en eventueel een team). Alles kan!

In welke oplages kan ik mijn unieke concept laten drukken?

In principe kan je je unieke concept in alle gewenste oplages laten drukken. Dat kan bij sommige drukkers al vanaf 1 exemplaar. Dus ook voor kleine oplages of gepersonaliseerde ontwerpen kan je bij mij terecht. En natuurlijk is het ook zeker een optie om groots in te kopen. Voor elk wat wils en voor elke oplage heb ik een geschikte leverancier.

Kan ik ook een deel van het traject bij je afnemen?

Ja, dat kan zeker! Heb je zelf al een heel concreet idee en wil je alleen de vormgeving door mij laten doen, zonder de brainstorm? Of vind je het fijn als je gebruik kan maken van mijn netwerk, ik de drukwerkbegeleiding doe en alles met de drukker regel? Ook dat doe ik graag! Neem dan contact met me op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Is mijn concept echt altijd uniek en alleen voor mij bestemd?

Hier kan ik kort over zijn: Ja, natuurlijk!

Spark-sessie

Wil jij graag een uniek concept, maar heb je nog geen concreet idee?

Dan is mijn sparsessie misschien wat voor jou!

Let’s ignite your PaperSpark

Waar kan ik je mee helpen?

1 + 13 =